Otvoren probni pristup McGraw-Hill: AccessEngineering

Američka tvrtka McGraw-Hill otvorila je probni pristup za hrvatsku znanstvenu i akademsku zajednicu na svoje tri baze podataka: AccessEngineering, AccessMedicine, AccessPhysiotherapy.

AccessEngineering obuhvaća 700+ knjiga i udžbenika, 900+ videozapisa i druge interdisciplinarne sadržaje u okviru tehničkih znanosti integrirane s analitičkim alatima za podučavanje i učenje, namijenjene studentima i nastavnicima u svrhu praktičnog izvođenja online nastave.

Detaljnije informacije možete pronaći u opisu baze.

AccessMedicine sadrži 130+ udžbenika, 900+ kliničkih slučajeva, 1.000+ videozapisa i 11.000+ pitanja i odgovora namijenjenim studentima medicine i djelatnicima u sustavu biomedicine i zdravstva.

Detaljnije informacije možete pronaći u opisu baze.

AccessPhysiotherapy uključuje udžbenike na temu fizikalne terapije, videozapise o postupcima i vježbama, galerije slika i alate za samoprocjenu namijenjene studentima i djelatnicima na području fizioterapije.

Detaljnije informacije možete pronaći u opisu baze.

Navedenim bazama podataka može se pristupiti putem proxy servera na glavnom izborniku Portala e-izvori ili unosom korisničkih podataka za koje se možete obratiti svojoj knjižnici.

Probni pristup bit će dostupan do 1. srpnja 2020., a u slučaju problema s pristupom obratite nam se na baze@nsk.hr.