RAD S KORISNICIMA

Radno vrijeme Knjižnice od 5. do 7. svibnja

 

Dragi korisnici!

Idući tjedan Knjižnica će početi raditi s korisnicima, ali ograničeno i sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pa ćemo vas redovito obavještavati o radnom vremenu na tjednoj bazi.

Radno vrijeme za sljedeći tjedan (5. do 7. svibnja):

utorak, srijeda i četvrtak – od 8 do 12 sati.

 

U čitaonici se do daljnjeg neće moći učiti, ali ćemo je koristiti za posudbu i vraćanje knjiga, i to na sljedeći način:

  1. Knjige, koje želite posuditi, možete zatražiti:

 

  1. Knjige ćemo pripremiti i obavijestiti vas kada možete doći po njih. Posudba više neće biti na uobičajenom ulazu za pultom, nego će vas knjige čekati zapakirane u vrećice s vašim imenom u čitaonici. U čitaonicu ulazite na „gornji“ ulaz, iz Legere kluba, uzmete svoju vrećicu, a na drugi stol ostavite vrećicu s knjigama koje vraćate.

 

  1. Pri ulasku u čitaonicu obavezno dezinficirajte ruke. Ako nas želite nešto pitati ili dogovoriti se, možete doći do pulta, ali vas molimo da držite propisani razmak od 2 m.

 

I dalje koristite online usluge koje vam nudimo na mrežnoj stranici Knjižnice, u gornjem izborniku odaberite Knjige i pogledajte brojne e-izvore koji su dostupni u cjelovitom tekstu, a u Usluge za studente > Edukacija korisnika naći ćete razne korisne upute i poveznice koje vam mogu pomoći pri pisanju radova.

Pratite redovito mrežnu i Facebook stranicu Knjižnice putem kojih ćemo vas obavještavati o mogućim daljnjim izmjenama u radu i uslugama knjižnice prema uputama nadležnih tijela.