INFO DANI - 3. poziv programa Mediteran


 

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela Programa transnacionalne suradnje Interreg V.B Mediteran 2014-2020, poziva sve zainteresirane na INFO DANE u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Sudionici će osim predstavnika Nacionalnog tijela imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane uspješnih hrvatskih projektnih partnera iz prethodnih poziva.

 

https://strukturnifondovi.hr/interreg-v-b-mediteran-2014-2020-poziv-na-informativni-dan-i-predstavljanje-3-poziva-na-dostavu-projektnih-prijedloga/

 

Poziv će biti otvoren od 30. studenog 2018. godine do 31. siječnja 2019. godine, i to za prioritetne osi 1 i 3 (specifični ciljevi: Plavi rast; Održivi obalni i pomorski turizam; Upravljanje i umrežavanje zaštićenih područja). Važno je napomenuti da je u sklopu ovog poziva dozvoljen samo jedan tip projekata, a to su više modularni projekti (M2+M3), koji se odnose na testiranje i kapitalizaciju.

 

Više o samom pozivu možete pronaći na stranicama Programa.

 

Informativni dan će se održati 5. prosinca 2018. godine s početkom u 9:00 sati (registracija od 8:30 sati) u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, Miramarska cesta 22, Zagreb (dvorana u prizemlju).

 

Nacrt dnevnog reda možete pronaći ovdje.

 

Zbog organizacijskih razloga molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem Prijavnog obrasca.

 

Radni jezik informativnog dana je hrvatski.