Sveučilišni prijediplomski studij Građevinarstvo

OBAVIJEST O NAČINU ODRŽAVANJA NASTAVE IZ KOLEGIJA „TEHNOLOGIJA BETONA“ I OBAVIJEST O ODRŽAVANJU PRVIH VJEŽBI IZ KOLEGIJA „TEHNOLOGIJA BETONA“ (07.10.2020.)


Poštovani studenti,

 

Sukladno obavijesti postavljenoj 01.10.2020. godine na službene stranice Fakulteta te s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i preporuke, nastava iz kolegija TEHNOLOGIJA BETONA će se jednim dijelom odvijati na Fakultetu a dijelom će biti organizirana na daljinu.

 

Nakon što se prikupe podatci potrebni za organiziranje nastave i osiguravanje dostupnosti informacija i nastavnih materijala, studenti koji slušaju kolegij TEHNOLOGIJA BETONA će biti dodani u online grupe iz navedenog kolegija na domenama „Google Učionica“ i „Loomen“.

 

Domena „Google Učionica“ će se koristiti za objavljivanje i pregledavanje videozapisa.

Domena „Loomen“ će se koristiti za online vježbe i konzultativnu nastavu.

Nastavni materijali za predavanja će biti postavljeni na službenim stranicama kolegija na domeni „gfos.hr“.

DODATAK OBAVIJESTI: Nastavni materijali za vježbe i izradu semestralnog zadatka će biti postavljeni na domeni „Loomen“. (ažurirano 07.10.2020.)

 

Studenti trebaju imati gmail račun (google account) kako bi pristupili Google Učionici. Studenti će lozinku za pristup grupi na domeni „Google Učionica“ dobiti naknadno od predmetnog nastavnika (nakon prikupljanja podataka), dok za pristup domeni "Loomen" studenti trebaju koristiti svoj AAI identitet (korisničko ime i lozinku).

 

Uključivanje u nastavni proces na daljinu je obavezno, kao i redovita nastava.

 

Sukladno obavijesti postavljenoj 01.10.2020. godine na službene stranice Fakulteta još jednom molimo da svi studenti popune obrasce dane u navedenoj obavijesti s ciljem prikupljanja brojeva mobitela i e-mail adresa preko kojih će se odvijati nastava na daljinu i sva ostala komunikacija. Rok za dostavu traženih podataka je srijeda (7.10.2020.) do 10 sati.

 

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU PRVIH VJEŽBI IZ KOLEGIJA „TEHNOLOGIJA BETONA“ (07.10.2020.)

Tema prvih vježbi je „Uvodni sat“. Prve vježbe će se održati kao nastava na daljinu. Studenti trebaju pročitati postavljene materijale na službenim stranicama kolegija TEHNOLOGIJA BETONA te kontaktirati asistenta ukoliko imaju bilo kakvih pitanja. Materijali se mogu pronaći pod karticom „NASTAVNI MATERIJALI --> ORGANIZACIJA NASTAVE I POLAGANJE ISPITA".

 

Za bilo kakva pitanja vezano uz vježbe iz kolegija TEHNOLOGIJA BETONA molimo studente da se jave asistentu na mail rbusic@gfos.hr.

 

Datum objave: 05.10.2020. godine

Objavio: Robert Bušić