Diplomski sveučilišni studij Građevinarstvo

Obavijesti kolegija GIS u hidrotehnici


Obavijest predavanja / vježbe
 
10. tjedan nastave - 7. prosinca 2020. od 8 h do 12 h
 
Održavanje on-line nastave iz predavanja i vježbi do daljnjeg.
Unutar Microsoft Teams-a je oformljen tim kolegija GIS u hidrotehnici, istog imena. Svi studenti su dodani timu, kako bi mogli prisustvovati sastancima te dodavati svoje sadržaje (zadatke iz vježbi).
Prvi sastanak se održava u ponedjeljak 7. prosinca 2020.god. od 8 h do 11.30 h - vježbe i predavanja; s pauzom. Za sljedeće termine kasniji dogovor. Prisustvo on-line-nastavi je obavezno.
Radni materijal za vježbe će biti postavljen do ponedjeljka.
Vaše ćete riješene zadatke iz vježbi pohranjivati unutar tima GIS u hidrotehnici - unutar Bilježnice. U njoj je za svakog studenta osiguran prostor u koji može pohraniti datoteku. Svaki student može ući samo u svoj prostor, dok je nastavniku dostupan pregled pretinaca svih studenata. Unutar Bilježnice postoji Biblioteka sadržaja, tako da će vaši zadatci biti postavljeni ondje. Postoje i unutar tima Nastavni materijali, pa će zadatci biti postavljeni i u tu mapu, ali još ne znam je li ona vidljiva i vama.
 
 

10. studenog 2020.

Objavljeni su rezultati 1. kolokvija, koji je održan 9. studenog 2020.. Lozinka ista kao za nastavne materijale  - predavanja.

   

Prijavi se za mail obavijesti