Preddiplomski stručni studij Građevinarstvo – redoviti studij

Obavijesti kolegija Tehničko crtanje/CAD (STR-R)


Obavijest - Važno! Kolokvij 22.01.2021.

U datoteci koja slijedi (klikom na nju) imate raspored studenata za kolokvij 22.01.2021. s točnom satnicom raspored-kolokvij-st-22-01-2021.pdf .

 

 

Obavijest - Važno!

U datoteci koja slijedi (klikom na nju) imate dodanašnje rezultate kolokvija i ispita tc-rezultati-kolokvija-st-14-01-2021.pdf .

Da bi položili ispit u sadašnjim uvjetima osim položena oba kolokvija potrebno je i nacrtati 3 predloška koja sam postavio na stranicu predmeta.

Ukoliko vam u stupcu Ocjena piše Predlošci? znači da niste nacrtali i poslali sve predloške. Bez toga nema ocjene.

Sljedeći termin za kolokvije je 22.01.2021. od 14 sati. Zbog epidemioloških razloga i broja studenata u učionici napravit ću popis s imenima kada tko dolazi na kaolkvij. Na tom popisu će biti samo oni studenti koji nisu kolokvirali. Za one koji su položili oba kolokvija i ukoliko nisu zadovoljni postignutim rezultatom moraju mi se javiti mailom da ih stavim na taj popis.

 

Vježbe 13. tjedan

Na WEB stranicama fakulteta u dijelu NASTAVA-Rezultati ispita nalazi se raspored kolokvija za dva zadnja  tjedna nastave.

Predviđeni termin kolokvija iz TC-a je 22.01.2021. od 14 sati nadalje u učionicama II47 i III41.

Sljedeći tjedan u terminima za vježbe (12. i 13. 01.) mogu svi studenti crtati zadatak za kolokvij ukoliko ste u Osijeku. Dolazak na ovaj kolokvij nije obavezan tj. nedolazak neće biti problem kod dobivanja potpisa. Molim vas da dođete na fakultet u svoj termin za vježbe . Kolokvij možete crtati i na svojm laptopima.

Za sve one studente koji nisu u mogućnosti doći na kolokvij sljedeći tjedan ostaje termin od 22.01.2021.

Zbog epidemioloških mjera raspored s točnom listom studenata i satnicom dati ću nakon sljedećeg tjedna sa svim onim studentima koji nisu do tada kolokvirali predmet.

Za sve dodatne informacije javite se na mail vmoser@gfos.hr .

Nastava 12. tjedan

Za ovaj tjedan trebate nacrtati Predlozak6. Prvo trebate preuzeti datoteku podloga 2020 u kojoj crtate ovaj i slijedeće zadatke koje ću staviti na stranicu predmeta.

Obje datoteke ćete preuzeti ovdje u nastavku klikom na njih: predlozak6.pdf i podloga2020.dwg

Gotov crtež ćete mi poslati na mail vmoser@gfos.hr do kraja blagdana. Molim da crtež koji ćete mi poslati spremite u verziji Autocad2016 ili starijoj. Nakon primitka i pregleda vašeg maila u evidenciji studenata za vježbe potvrdit ću vaš rad za taj tjedan.

Ukoliko imate još nejasnoća vezanih za vježbe pošaljite mi mail

Nastava 11. tjedan

Za ovaj tjedan trebate nacrtati Predlozak5. Prvo trebate preuzeti datoteku podloga 2020 u kojoj crtate ovaj i slijedeće zadatke koje ću staviti na stranicu predmeta.

Obje datoteke ćete preuzeti ovdje u nastavku klikom na njih: predlozak5.pdf  i podloga2020.dwg

Gotov crtež ćete mi poslati na mail vmoser@gfos.hr do slijedećeg utorka kada ću postaviti novi zadatak. Molim da crtež koji ćete mi poslati spremite u verziji Autocad2016 ili starijoj. Nakon primitka i pregleda vašeg maila u evidenciji studenata za vježbe potvrdit ću vaš rad za taj tjedan.

Ukoliko imate još nejasnoća vezanih za vježbe pošaljite mi mail

 

Nastava 10. tjedan -VAŽNO

Nastava ovaj i slijedeća dva tjedna idu ONLINE. Za ovaj tjedan trebate nacrtati Predlozak4. Prvo trebate preuzeti datoteku podloga 2020 u kojoj crtate ovaj i slijedeće zadatke koje ću staviti na stranicu predmeta.

Obje datoteke ćete preuzeti ovdje u nastavku klikom na njih: predlozak4.pdf i podloga2020.dwg

Ovaj i slijedeća dva tjedna ćemo raditi na ovakav način. Gotov crtež ćete mi poslati na mail vmoser@gfos.hr do slijedećeg utorka kada ću postaviti novi zadatak. Molim da crtež koji ćete mi poslati spremite u verziji Autocad2016 ili starijoj. Nakon primitka i pregleda vašeg maila u evidenciji studenata za vježbe potvrdit ću vaš rad za taj tjedan.

Ukoliko imate još nejasnoća vezanih za vježbe pošaljite mi mail.

 

 U rezultatima ispita nalazi se datoteka  TC rezultati kolkvija ST u kojima su rezultati kolokvija 1 i kolokvija 2 (za one koji su crtali i predložena ocjena). Studenti koji imaju manje od 15 bodova iz prvog kolokvija nisu ga položili.  

Ovaj tjedan ćemo održati nastavu uživo ali u promjenjenom rasporedu:

Nastava 01.12.2020.

Grupa A1  u 16 sati (Antunović, Arambašić,Babić, Baotić, Barić i Bednjanić)

Grupa A2 u 17 sati (Bilić, Bošnjak, Cik, Dolušić, Filipović i Grabovac)

Grupa B1 u 18 sati (Kristić, Kuprešak, Kuzik, Lađarević, Leš, N. Marić, T. Marić)

Grupa B2 u 19 sati (Mihaljević, Mijić, Mitrović, Nervo, Nikolić, Nothig i D. Odmorek)

Nastava 02.12.2020.

Grupa C u 14 sati (L. Odmorek, Palijan, Raguž, Senčić, Šalavarda, Tudja, Vukovac i Zubak)

Prijavi se za mail obavijesti