Fakultet

Ured dekana


 

Dekan: prof. dr. sc. Hrvoje Krstić dipl. ing. građ

Tajnica dekana: Danijela Pavić

Telefon: (031) 540-070

Dekanat

 

RIJEČ DEKANA: 

 

Davna 1976. godina smatra se početkom djelovanja Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek. Fakultet djeluje kao jedna od sastavnica Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Od osnivanja kontinuirano obrazujemo inženjere građevinarstva, a od 2016. godine i inženjere arhitekture. Obrazujući studente te provodeći znanstvena istraživanja iz područja građevinarstva, arhitekture i urbanizma, naš Fakultet daje veliki doprinos cjelokupnom razvoju grada Osijeka te Slavonije i Baranje.

Ponosni smo što su naši napori rezultirali cijenjenim stručnjacima koji su ostvarili zavidne uspjehe u karijeri i na taj način također promovirali i Fakultet.

U modernoj novoj zgradi u Sveučilišnom kampusu osiguravamo izrazito visok standard i kvalitetu studiranja studentima svih naših studija, ali i nastavnicima, u suvremenim laboratorijima i opremljenim predavaonicama.

Uz aktivnosti koje su primarne Fakultetu, nastavni, znanstveno-istraživački i stručni rad, studenti i djelatnici Fakulteta sudjeluje u društvenom i javnom životu sredine u kojoj se živimo i djelujemo.

U svoje ime i ime svih djelatnika našeg Fakulteta pozivam vas da se priključite našoj velikoj obitelji graditelja – inženjera!