Poziv: 60 minuta s liječnikom na kavi


 

Drage djevojke,

 

stvara li  kod Vas pomisao na ginekološki pregled i moguće probleme u “ženskom zdravlju” osjećaj nelagode, straha i možda i srama? I jesu li teme vezane za Vaše  reproduktivno i seksualno zdravlje često tema razgovora, osim ako baš nije nužno, kod liječnika, ginekologa?

 

A biste li htjeli o ovoj temi razgovarati opušteno, uz kavu ili čaj, a da to nije ordinacija? I to baš s liječnikom, ginekologom?

 

Znajući koliko je važno na vrijeme početi brinuti o svome zdravlju, osjećati se sigurno postaviti pravo pitanje u svezi različitih nedoumica, čuti različita iskustva drugih, informirati se i motivirati na pravovremnu reakciju kod svih promjena u zdravlju koje nam se događaju, odlučili smo spojiti ove dvije stvari i dogovoriti Vam kavu s liječnikom.

 

Dođite nam u utorak, 29. listopada 2019. godine, u 18 sati, u prostor Regionalnog info-centra za mlade Osijek. Popit ćemo kavu i 60 minuta razgovarati s liječnikom g. Davorom Petrovićem, dr.med. ginekologom Klinike za ginekologiju i opstetriciju KBC Osijek. Uz kavicu, čaj, možete postaviti pitanje ginekologu o svemu što vas zanima vezano za genitalno zdravlje, posebice vezano za moguća oboljenja, koja se, nažalost događaju i ženama u mladim godinama. Važno je pitati, razgovarati, saznati i brzo reagirati.

 

 

Razgovor će moderirati Veselinka Kastratović, predsjednica Udruge „JA KA“ Osijek. Zbog ograničenog broja sudionika, molimo Vas da se kratko najavite imenom i prezimenom i brojem telefona na 283 – 056 (od 10 do 15 sati) ili icm@proni.hr ili na fb: Info-centar za mlade Osijek.

 

 

Dobro nam došle na druženje i ugodan razgovor!

 

60 minuta na kavi s liječnicima je aktivnost koju provodi Udruga JA – KA iz Osijeka, u suradnji s Regionalnim info-centrom za mlade Osijek, financiranim od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grada Osijeka, kroz projekt INFO START.

 

Plakat - 60 minuta s liječnikom na kavi