U tijeku prijave za CEEPUS program - ljetni semestar 2019./2020.


Obavještavamo vas da se svo zainteresirano nastavno osoblje kao i studenti trenutno mogu prijaviti za CEEPUS u ljetnom semestru 2019./2010. do 30.10.2019.

CEEPUS mreža CIII-HR-1302-02-1920 - Research and Education of Environmental Risks, čiji je glavni koordinator Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, okuplja ukupno 15 ustanova iz 7 zemalja. Popis ustanova se nalazi u privitku, kao i kratki opis mreže.

Kategorije mobilnosti u sklopu CEEPUS mreže su:

  1. a) student: za ovu se vrstu mobilnosti prijavljuju studenti koji žele ostvariti semestralnu mobilnost te je trajanje ove vrste mobilnosti najmanje tri mjeseca.
  2. b) short-term student: za ovu se vrstu mobilnosti prijavljuju studenti koji žele ostvariti mobilnost u svrhu istraživanja za završni rad/disertaciju. Minimalno trajanje ove vrste mobilnosti jest jedan mjesec.
  3. c) teacher: za ovu se vrstu mobilnosti prijavljuje nastavno osoblje u svrhu održavanja nastave/mentorskog rada u ustanovi domaćinu te razvijanja međusveučilišne suradnje. Sukladno Radnom programu, uvjet je za odobravanje ove vrste mobilnosti održavanje šest sati nastavnog/mentorskog rada tjednoMinimalno trajanje ove vrste mobilnosti jest pet dana, odnosno tri dana u slučaju kratke grupne mobilnosti.

Za daljnje informacije slobodno se obratite koordinatoru mreže izv.prof.dr.sc. Marijani Hadzima-Nyarko, dipl.ing.građ. (e-mail: mhadzima@gfos.hr).

Prijave se vrše na stranicama:

http://www.ceepus.info/#nbb

http://www.mobilnost.hr

 

Dokumenti u privitku:

long-programme-of-ciii-hr-1302-02-1920-research-and-education-of-environmental-risks-1.pdf

popis-partnera-1.pdf