Radionica Digitalizacija u procesu projektiranja


U okviru projekta Održivi model stručne prakse na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek - PRAG održat će se radionica pod nazivom Digitalizacija u procesu projektiranja – modularne predgotovljene građevine u BIM-u.

 

Radionica će se održati putem Teams platforme, u petak, 11. lipnja 2021. godine u vremenu od 11 00 do 13 00 sati. Voditelj radionice je BIM konzultant Hrvoje Jukić, dipl.ing.arh. iz Arhitektonskog studija Helman & Jukić. Molim Vas da se za sudjelovanje na radionici prijavite putem obrasca koji je dostupan na poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJfYbuxMhrjTMecIDF-SRDVmUB-KQjkUmr7NKmFtFDJnvSjA/viewform?usp=sf_link.

 

Hrvoje Jukić, dipl. ing. arh., s dvadeset godina iskustva u struci. Korisnik AutoCAD-a od verzije R10. Revit, kao isključivi alat za projektiranje, koristi od 2010. godine. S Teom Helman Jukić 2000. godine osniva Arhitektonski studio Helman i Jukić kojeg je suvlasnik. Projektant je i suradnik na brojnim projektima različite tipologije i veličine. Od 2010. godine djeluje na polju uvođenja i upravljanja BIM procesima. Od 2013. djeluje kao arhitekt i BIM savjetnik na projektima podatkovnih centara i sličnih tehnoloških građevina diljem svijeta. Predavač na RTC Europe 2016 Porto i BILT Europe 2018 Ljubljana, te raznim domaćim događanjima vezanim uz digitalnu transformaciju građevinske industrije. Suurednik hrvatskog izdanja BIM rječnika.