BUS 2023 – Budućnost ugodnog stanovanja


 

12. po redu SUPEUS-ova cjelodnevna stručna konferencija za studente „BUS 2023 – Budućnost ugodnog stanovanja“ održava se u subotu, 25.3.2023. na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu u Velikoj predavaoni s početkom u 10:00 sati. Svake godine predavanja su povezana s aktualnostima u području energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Na ovogodišnjoj konferenciji pod temom „Što je bilo, što će još biti?“ slušamo o vizijama budućih gradova, tehnologiji i kreativnim inženjerskim rješenjima koja se mogu koristiti pri projektiranju i gradnji te saznajemo koliko su ista realizirana u Hrvatskoj.

Tijekom jednodnevnog seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima istih. U programu se nalazi sedam predavanja i panel rasprava, a točna agenda nalazi se u privitku.

 

Ove godine studenti Građevinskog fakulteta, doplomskog studija, imaju mogućnost Speed Dating-a s irskom tvrtkom John Sisk & Son.  U tih par minuta mogu saznati više o tvrtki te im se može pružiti mogućnost prakse ili zapošljavana. Zašto propustiti ovakvu priliku?


Na prethodnih jedanaest BUS-eva, ukupno je sudjelovalo preko 1850 studenata i 85 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo preko 60 tvrtki.

Sve aktivnosti vezane uz projekt prati na društvenim mrežama Udruge.
Više informacija o seminaru i prijave, na službenoj web stranici https://bus.supeus.hr/   i službenom događaju BUS 2023 I Što je bilo, što će još biti? I Faceboook.

 

Vidimo se 25.3. na RGN-u!

 

Web banner 1

 

Web banner 2