Stručno usavršavanje

 

STRUČNO USAVRŠAVANJE DOKUMENTI RADNI MATERIJALI ONLINE PROVJERA BODOVA

 

"Građevinski fakultet Osijek od 2006. godine provodi Petogodišnji program stručnog usavršavanja u građevinarstvu kojemu je cilj stalno upotpunjavati i usavršavati znanja osoba koje obavljaju poslove graditeljstva.Tečajevi koji se provode u okviru ovog petogodišnjeg programa namijenjeni su stručnjacima u gospodarsatvu, a obuhvaćaju veliki izbor tema, između ostaloga i:

  • projektiranje i proračun konstrukcija
  • primjena modernih tehnologija gradnje i sanacije konstrukcija
  • geotehnika, temeljenje i prometnice
  • organizacija građenja i menadžment
  • primjena novih propisa i zakona i javno-privatna partnerstva
  • vođenje projekata i timski rad.

 

U ovom trenutku Petogodišnji program stručnog usavršavanja u građevinarstvu obuhvaća 50 tečajeva koji obveznicima stručnog usavršavanja donose od 5 do 10 bodova. U skladu s Pravilnikom o stručnom ispitu, ostvareni bodovi evidentiraju se u evidencijski list, a u ovisnosti o sadržaju tečaja, neki od tečajeva boduju se i kao regulativa (za bodovanje vidjeti dokumente "Raspored tečajeva" i "Plan i program tečajeva i usavršavanja na Fakultetu za 2009."). Sukladno "Pravilima o vođenju evidencija stručnog usavršavanja", svakom polazniku izdaje se potvrda o provedenom stručnom usavršavanju.

 

Obveznici stručnog usavršavanja mogu odabrati Građevinski fakultet Osijek kao ustanovu koja vodi evidencije za svoje polaznike stručnog usavršavanja kao i za sve druge polaznike, sukladno članku 52. Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove graditeljstva."

 

 

Flajer - Tečajevi stručnog usavršavanja (PDF)

 

 

Prijavom na mailing listu dobivat ćete obavijesti o tečajevima koji će se održati u sljedećem mjesecu. Za prijavu ili odjavu na mailing listu posaljite mail koristeći navedene linkove:

Prijava na mailing listu: PRIJAVA

Odjava sa mailing liste: ODJAVA

 

 

Plan i program tečajeva usavršavanja na Građevinskom fakultetu Osijek za razdoblje 01. studenoga 2014. do 31. listopada 2015. god. (PDF)

 

Suglasnost MZOPUG 2012-2017 (PDF)

 

TABLICA BODOVNIH VRIJEDNOSTI KATEGORIJA UNAPREĐIVANJA I USAVRŠAVANJA ZNANJA (PDF)

 

 

Korisni linkovi:

 

 


 

 

 

Prijavom na mailing listu dobivat ćete obavijesti o tečajevima koji će se održati u sljedećem mjesecu.
Za prijavu fdsfdsfdsfdsili odjavu na mailing listu unesite mail u formu