NATJEČAJ ZA ERASMUS+ STUDENTSKE MOBILNOSTI ZA ZIMSKI SEMESTAR 2024./2025.


Dragi studenti,


Ovim putem vas obavještavamo da je Sveučilište objavilo Erasmus+ natječaj za studentsku mobilnost za zimski semestar iduće akademske godine. Svi studenti koji u okviru ovog natječaja ostvare pravo na odlazak na Erasmus+ mobilnost, moći će svoje mobilnosti realizirati od 1.09.2024. godine do 31. 07. 2026. Studenti se mogu prijaviti na dugoročnu praksu, dugoročni studij, kombinirani dugoročni studij i praksu te kratkoročne mobilnosti (studij ili praksu).

Studenti koji žele ići na studijski boravak moraju u trenutku prijave znati na koji instituciju žele ići jer se nakon objave rezultata odmah šalju nominacije stranim sveučilištima.

Natječaj se nalazi na poveznici: http://www.unios.hr/natjecaj-za-erasmus-ka1-mobilnost-studenata-za-zimski-semestar-u-akademskoj-godini-2024-2025/


Natječaj trenutno ne sadrži informacije o financijskim iznosima za novi projekt za ak. god. 2024./2025. zbog toga što ti podaci još nisu dostavljeni od strane Agencije za mobilnost i EU projekte. Čim budu dostupni, bit će ubačeni u natječaj. Nedostaju i obrasci za provedbu mobilnosti (Learning agreementi i upute za njihovo popunjavanje)koji će se također ubaciti čim budu dostupni.

Za sva moguća dodatna pitanja se slobodno obratite Erasmus koordinatorici Anamariji Štefić (biskup@gfos.hr) ili direktno Josipi Pleši (jplesa@unios.hr)na Sveučilištu.

 

Želimo vam sreću pri prijavi!