Skip to content

Građevinski fakultet Osijek
Početna

SGFOS - ZNANOST UZ KAVU

Dragi kolegice i kolege,
pozivamo Vas da nam se pridružite u srijedu 29.10. u 18h u Donjogradskoj cafeteriji gdje će nam uz kavu asistent Marin Grubišić pričati o svom doktoratu i o doktoratima općenito. Naravno, osim ove teme dotaknuti ćemo se i još nekih drugih. Ako imate bilo kakvih prijedloga o temama o kojima biste raspravljali i s kojim profesorima ili asistentima, slobodno nam se javite na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a mi ćemo se pobrinuti da se to i ostvari.
Radujemo se Vašem dolasku,
Udruga SGFOS

 

PROJEKT - SAMOODRŽIVE KUĆE

U četvrtak, 23.10.2014. godine će se na Građevinskom fakultetu Osijek održati javna prezentacija studentskog interdisciplinarnog projekta Membrain – projekt samoodržive kuće.
Ovim projektom je Sveučilište u Zagrebu sudjelovalo na međunarodnom natjecanju Solar Decathlon Europe u lipnju 2014. godine. Predavanje će se održati u Vijećnici s početkom u 14 00 sati.
Više na http://www.membrain.com.hr/

 

SASTANAK UDRUGE SGFOS

Postovane kolege,
ovim putem Vas pozivamo na sastanak Udruge SGFOS koji ce se odrzati u ponedjeljak 20. 10. 2014. U 16.30 na Gradevinskom fakultetu u Crkvenoj ulici, uc 4p. Na sastanku cemo upoznati nove clanove s radom udruge i njenim ciljevima. Jos jednom podsjecamo da su svi gradani RH dobrodosli.

Radujemo se Vasem dolasku,
kolege iz Udruge SGFOS.

 

FULBRIGHT SPECIALIST PROGRAM

OPPORTUNITY FOR CROATIAN ACADEMIC/RESEARCH
INSTITUTIONS TO HOST AMERICAN PROFESSORS

opširnije...
 

ISTRAŽIVANJA U OKVIRU DOKTORSKOG STUDIJA

Pozivaju se svi studenti da pomognu u istraživanju o povezanosti općih i specifičnih crta ličnosti koje se provodi na velikom broju studenata različitih sveučilišta u Republici Hrvatskoj u okviru poslijediplomskog doktorskog studija psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
Anketi se može pristupiti preko ove poveznice: http://limesurvey.srce.hr/12399/lang-hr

 

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE

koje dodjeljuje Bavarska za akademsku godinu 2015/2016 (Flyer)

opširnije...
 

TJEDAN MOBILNOSTI STUDENATA

Plakat

opširnije ...

 

NASTUPNO PREDAVANJE

dr.sc. Miroslava Šimuna, dipl.ing.građ

opširnije ...

 

NATJEČAJ

opširnije ...

 

Za brucoše i druge studente…

ŠTO JE VAŽNO ZNATI

da vas nitko neznalicama ne može prozvati

opširnije...
 

SHEMA STUDIRANJA

Anketa

Ukoliko smatrate da pripadate skupini studenata slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, koje biste mjere pomoći koristili tijekom studiranja na Građevinskom fakultetu Osijek:
 

Trenutno posjetitelja

Trenutno aktivnih Gostiju: 64 i Članova: 5 

Statistika

Članova : 34
Sadržaj : 1660
Posjete Sadržajima : 6916281

Prijava: Rezultati ispita


Certifikat ISO 9001

Certifikat broj 44 100 071509
Građevinski fakultet primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima HRN EN ISO 9001:2000 u području sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog obrazovanja građevinskih inženjera, cjeloživotnog obrazovanja i stručnog usavršavanja, znanstveno-istraživačkog i stručnog rada.