Skip to content

Građevinski fakultet Osijek
Početna

OBAVIJEST STUDENTIMA

Dana 31. listopada 2016. godine neće se održati nastava...

 

MJESEC HRVATSKE KNJIGE

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u srijedu, 26. listopada u 11 sati, organiziramo drugo Predstavljanje knjiga srijedom.
Predstavit ćemo novu knjigu izv. prof. dr. sc. Ivanke Netinger Grubeša,  doc. dr. sc. Ivane Barišić (i suradnika): Charasteristics and Uses of Steel Slag in Building Construction, u izdanju Elseviera.
Pozivamo sve zainteresirane znanstvenike, nastavnike i studente našeg Sveučilišta da prisustvuju zanimljivom predavanju koje će održati autorice knjige.

 

PREDAVANJE

Rotary club Osijek i Građevinski fakultet Osijek pozivaju vas na predavanje prof. dr. sc. Ivice Puljka „ Odakle dolazimo? Što smo? Kuda idemo?“, koje će se održati u dvorani Mursa na Građevinskom fakultetu Osijek, 25. listopada (utorak) u 18 sati.

opširnije...
 

JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE DRŽAVNIH STIPENDIJA

za akademsku 2016/2017. godinu možete pogledati OVDJE

 

NATJEČAJ

Natječaj za izbor i prijam

 

opširnije...
 

MJESEC HRVATSKE KNJIGE

na Građevinskom fakultetu Osijek

PLAKATOPŠIRNIJE

 

NATJEČAJI ZA IZBOR I PRIJAM

 

opširnije...
 

OBAVIJEST O POČETKU PREDAVANJA

NASTAVA ZA STUDENTE IZVANREDNOG PREDDIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA, SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA I RAZLIKOVNE GODINE POČET ĆE U TJEDNU 10-15. LISTOPADA PREMA RASPOREDU KOJI ĆE BITI OBJAVLJEN NA WEB-STRANICAMA GRAĐEVINSKOG FAKULTETA.

 

OBAVIJEST O UPISU PUTEM STUDOMATA

 

OBAVJEŠTAVAJU SE STUDENTI DA UPISE U VIŠE GODINE STUDIJA I PONAVLJANJE GODINE NE MORAJU OBAVLJATI PUTEM STUDOMATA SMJEŠTENIH NA FAKULTETU VEĆ MOGU TO OBAVITI I SA SVAKOG RAČUNALA KOJI IMA PRISTUP INTERNETU.

Ured za studente

 

POČETAK PREDAVANJA

u akademskoj 2016./17. godini

opširnije...
 

JEDINSTVENA SVEUČILIŠNA STUDENTSKA ANKETA

Drage studentice, dragi studenti,

i akademske 2015./2016. godine naše Sveučilište nastavlja s provedbom Jedinstvene sveučilišne studentske ankete. Anketi ćete ove godine moći pristupiti pomoću elektroničkog identiteta AAI@EduHr, a ispunjavanje ankete bit će uvjet za upis više godine studija ili završetak studija.

Anketi možete pristupiti na poveznici http://anketa.unios.hr, počevši od 14. rujna 2016. od 12:00.

Nakon što ispunite anketne obrasce za sve nastavnike i suradnike, moći ćete samostalno ispisati potvrdu koju ćete, uz ostale dokumente, priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.

Anketa je u potpunosti anonimna.

 

SHEMA STUDIRANJA

Anketa

Ukoliko smatrate da pripadate skupini studenata slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, koje biste mjere pomoći koristili tijekom studiranja na Građevinskom fakultetu Osijek:
 

Trenutno posjetitelja

Trenutno aktivnih Gostiju: 27 

Statistika

Članova : 36
Sadržaj : 1940
Posjete Sadržajima : 9207120

Prijava: Rezultati ispita


Certifikat ISO 9001

Certifikat broj 44 100 071509
Građevinski fakultet primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima HRN EN ISO 9001:2000 u području sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog obrazovanja građevinskih inženjera, cjeloživotnog obrazovanja i stručnog usavršavanja, znanstveno-istraživačkog i stručnog rada.