Skip to content

Građevinski fakultet Osijek
Početna

OBAVIJEST - REAKREDITACIJA

studentima i zaposlenicima Građevinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku povodom reakreditacije poslijediplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo
Poslijediplomski sveučilišni studij Građevinarstvo trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). U tu svrhu vaše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo dana 1. lipnja 2016. godine.

Ako želite dostaviti svoje komentare, primjedbe ili sugestije članovima stručnog povjerenstva, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, možete do 27. svibnja 2016. iznijeti svoje mišljenje putem poveznice na internetskim stranicama AZVO-a:

https://www.azvo.hr/hr/komentari-phd

AZVO jamči anonimnost dostavljenih podataka, koji će se koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupni predstavnicima vašeg visokog učilišta.
Također, ako želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da se prijavite putem navedene poveznice kako bi se u protokolu posjeta osiguralo vrijeme za takve razgovore.
U okviru posjeta visokom učilištu bit će organiziran i zaseban sastanak sa studentima navedenog doktorskog studija, čije će vrijeme i mjesto održavanja biti naknadno objavljeni na oglasnoj ploči te na internetskim stranicama visokog učilišta.

 

OBAVIJEST STUDENTIMA - PROMJENA RASPOREDA

Promjene u rasporedu se odnose samo na nastavu u računarskim učionicama. Nastava iz slijedećih kolegija će se održavati u dvije grupe (umjesto 3 kao do sada):
Građevna statika I - grupe A i B, vježbe su petkom
Organizacija građenja I - grupa A vježbe utorak, Grupa B vježbe petak
Za ostale kolegije nema promjena u terminu održavanja nastave, raspored se nalazi OVDJE

 

OBAVIJEST STUDENTIMA 6. SEMESTRA

Promoviranje smjerova diplomskog studija Građevinskog fakutleta Osijek održat će se u terminu nastave po slijedećem rasporedu

 

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU PROMOCIJE

DANA 4. LIPNJA 2016.g. (subota)  S POČETKOM U 11:00 SATI ODRŽATI ĆE SE SVEČANA PROMOCIJA NA KOJOJ ĆE BITI URUČENE DIPLOME O STEČENOM AKADEMSKOM ODNOSNO STRUČNOM NAZIVU.
PROMOCIJA ĆE SE ODRŽATI U PROSTORIJAMA FAKULTETA U OSIJEKU, KRALJA PETRA SVAČIĆA 1h.
Osijek, 24. svibnja 2016.g. Ured za studente

 

RASPORED NASTAVE

Dragi studenti!
Obavještavamo Vas da nastava na svim studijima u novoj zgradi počinje 23. svibnja 2016. godine. Raspored se nalazi OVDJE.

 

RADIONICA

MENDELEY - R​AČUNALNI PROGRAM ZA UPRAVLJANJE ZNANSTVENOM LITERATUROM
Srijeda, 25.​ svibnja 2016. ​godine, ​od 18​:00​​ do 19​:00 sati, predavaonica​ II.50 (Građevinski fakultet Osijek, kralja Petra Svačića 1h).
Voditelj radionice: doc.dr.sc. Davorin Penava, dipl.ing.građ.

 

NATJEČAJ

za stručnog suradnika/suradnicu

Poveznica

 

DUHOVSKO BDIJENJE

opširnije ...

 

Otvoreni dani EU fondova na Sveučilištu

opširnije...
 

NATJEČAJ

za izbor jednog suradnika

opširnije...
 

I. GODINA IZVANREDNOG STUDIJA-promjena rasporeda

Nastava iz predmeta Građevinski materijali i Matematika na datume 23.04. i 7.05. 2016.g. održat će se u prostoriji 3P, Drinska 16a - Ured za studente

 

OBAVIJEST STUDENTIMA KOJI PLAĆAJU ŠKOLARINU

opširnije ...

 

Za brucoše i druge studente…

ŠTO JE VAŽNO ZNATI

da vas nitko neznalicama ne može prozvati

opširnije...
 

SHEMA STUDIRANJA

Anketa

Ukoliko smatrate da pripadate skupini studenata slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, koje biste mjere pomoći koristili tijekom studiranja na Građevinskom fakultetu Osijek:
 

Trenutno posjetitelja

Trenutno aktivnih Gostiju: 24 i Članova: 6 

Statistika

Članova : 36
Sadržaj : 1886
Posjete Sadržajima : 8770734

Prijava: Rezultati ispita


Certifikat ISO 9001

Certifikat broj 44 100 071509
Građevinski fakultet primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima HRN EN ISO 9001:2000 u području sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog obrazovanja građevinskih inženjera, cjeloživotnog obrazovanja i stručnog usavršavanja, znanstveno-istraživačkog i stručnog rada.