Skip to content

Početna ENERGETSKO CERTIFICIRANJE

PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA ENERGETSKE PREGLEDE I ENERGETSKO CERTIFICIRANJE ZGRADA

 

Građevinski fakultet Osijek, na temelju suglasnosti Ministarstva prostornoga uređenja i graditeljstva od 28. rujna 2012. godine, uključuje se u program izobrazbe stručnjaka koji obavljaju energetske preglede i/ili energetsko certificiranje zgrada. Kroz teoretsku i praktičnu nastavu polaznici će se educirati i osposobljavati za provedbu energetskih pregleda građevina i/ili energetsko certificiranje zgrada te izdavanje energetskog certifikata. Sastavni dio programa izobrazbe je i godišnji Program usavršavanja osoba koje su ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i/ili energetsko certificiranje zgrada i provođenje energetskih pregleda javne rasvjete.

 

Sukladno Pravilniku o uvjetima i mjerilima za osobe koje provode energetske preglede građevina i energetsko certificiranje zgrada (NN 81/12) izrađen je program koji se sastoji od:

  • Programa osposobljavanja za osobe koje provode energetsko certificiranje i energetske preglede zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom – MODUL 1
  • Programa osposobljavanja za osobe koje provode energetsko certificiranje zgrada sa složenim tehničkim sustavom, energetske preglede zgrada sa složenim tehničkim sustavom, ostalih građevina te energetske preglede javne rasvjete - MODUL 2 i
  • Programa usavršavanja za osobe koje su ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada i provođenje energetskih pregleda javne rasvjete.

 

NOVO

Program usavršavanja za osobe koje su ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada i provođenje energetskih pregleda javne rasvjete će se održati u studenom 2016. godine.

Obrazac prijave za Stručno usavršavanje možete preuzeti ovdje: Obrazac prijave za Program usavršavanja.

Obrazac prijave za Programe možete preuzeti ovdje: Obrazac prijave za Modul 1 i/ili Modul 2.

Raspored i popis predavača objaviti ćemo uskoro.

 

Cijena Programa – (MODUL 1) je 5.000,00 kuna

Cijena Programa – (MODUL 2) je 5.000,00 kuna

Cijena stručnog usavršavanja je 1.000,00 kuna

 

Minimalni broj polaznika je 15 za sve programe.

Maksimalni broj polaznika za sve programe je 30.

 

Više informacija o najavljenom programu osposobljavanja može se dobiti od:

1. Doc.dr.sc. Zlata Dolaček-Alduk (e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; telefon: 031/540-093)

Voditeljica Programa izobrazbe i stručnog osposobljavanja osoba koje provode energetske preglede i/ili energetsko certificiranje zgrada

2. Doc.dr.sc. Hrvoje Krstić (e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; telefon: 031/540-082)

Administrator Programa izobrazbe i stručnog osposobljavanja osoba koje provode energetske preglede i/ili energetsko certificiranje zgrada

3. Gđa. Matija Ćuti (e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; telefon: 031/540-081)

Tajništvo Programa stručnog usavršavanja Građevinskog fakulteta Osijek.

 

Certifikat ISO 9001

Certifikat broj 44 100 071509
Građevinski fakultet primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima HRN EN ISO 9001:2000 u području sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog obrazovanja građevinskih inženjera, cjeloživotnog obrazovanja i stručnog usavršavanja, znanstveno-istraživačkog i stručnog rada.