Pozivi na testiranje-za rad na projektu


Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek raspisao je javni natječaj za izbor

 

1. jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste - stručni suradnik za projekte, međunarodnu suradnju i suradnju s gospodarstvom u Uredu za projekte, međunarodnu suradnju i suradnju s gospodarstvom (za rad na projektu UP.03.1.1.04.0012 Održivi model stručne prakse na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek-PRAG) na određeno vrijeme u nepunom radnom vremenu s 30% radnog vremena, do završetka trajanja projekta (zaključno sa 3.2023. godine)

 

2. jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste - stručni suradnik za studentska pitanja u Uredu za studente (za rad na projektu UP.03.1.1.04.0012 Održivi model stručne prakse na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek-PRAG) na određeno vrijeme u nepunom radnom vremenu s 70% radnog vremena, do završetka trajanja projektnih aktivnosti

 

objavljen 20. svibnja 2020. godine u „Narodnim novinama” br. 59/20, oglasnim mjestima/mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područnog ureda Osijek, te na mrežnoj stranici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i mrežnoj stranici Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek.

 

Slijedom navedenog, Povjerenstva za provedbu postupka izbora upućuju kandidatima pozive na testiranje:

poziv-na-testiranje-strucni-suradnik-za-projekte-medunarodnu-suradnju-i-suradnju-s-gospodarstvom-za-rad-na-projektu.pdf

poziv-na-testiranje-strucni-suradnik-u-uredu-za-studente-za-rad-na-projektu.pdf