VAŽNA OBAVIJEST O NEODRŽAVANJU NASTAVE


Poštovane zaposlenice i zaposlenici Fakulteta, studentice i studenti,

 

Kako je danas objavljeno, od ponedjeljka će se na dva tjedna obustaviti nastava na svim studijskim programima koje izvodi GRAFOS. Ako se drugačije ne odluči, redovita nastava počinje 30. ožujka (ponedjeljak). Osim nastave, Fakultet će tijekom ta dva tjedna normalno raditi, a nastavnici će biti na raspolaganju studentima za konsultacije (na način koji sami odrede – e-mailom, Viber/Whatsapp, telefonski ili „uživo“). Ukoliko se iz Rektorata ili Ministarstva dobiju upute o održavanju on line ili nekog drugog vida nastave, na vrijeme ću vas obavijestiti. Ispiti i kolokviji neće se održavati u ova dva tjedna.

Sve su službe dobile upute o načinu rada pa će Fakultet biti otvoren samo radnim danima do 15.00h, a vikendom će biti zatvoren. Sve koji imaju posla izvan toga vremena molim da vode računa da zaključavaju ulazna vrata za sobom.

Molim sve nastavnike koji danas (13. ožujka) imaju nastavu na izvanrednom stručnom studiju, specijalističkom i razlikovnoj godini da obavijeste studente da se sutra (subota, 14. ožujka) i sljedeća dva tjedna neće održavati nastava.

Zbog vaše sigurnosti, vaših kolega i studenata, molim vas da, ako je moguće, privatna putovanja odgodite, a pogotovo izbjegavate putovanja u inozemstvo.

 

Sve nove informacije ću vam proslijediti kako budu pristizale.

 

Srdačan pozdrav,

 

 

Dekan

 

izv. prof. dr. sc. Damir Varevac