VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE KOJIMA JE 30. 09. 2020. ISTEKAO ROK ZA DOVRŠETAK STUDIJA


 

 

Temeljem preporuke Uprave Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku od 12. listopada 2020. godine, obavještavaju se svi studenti Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek kojima je rok za završetak studija istekao 30. rujna 2020. godine da će im se taj rok produžiti za jednu akademsku godinu, odnosno, novi rok za dovršetak studija je 30. rujna 2021. godine.

Svim studentima koji su se prebacili na preddiplomski stručni izvanredni studij odobrit će se povratak na preddiplomski sveučilišni studij građevinarstvo  ili preddiplomski stručni studij građevinarstvo - redoviti (dovršenje studija).

Svim studentima koji su se prebacili na drugo Sveučilište odobrit će se povratak na studije Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek i naknadni upis, ukoliko to žele.

Svi studenti koji žele iskoristiti mogućnost produženja roka završetka studija za jednu akademsku godinu moraju podnijeti zahtjev za produženje najkasnije do 30. listopada 2020. godine.

 

Naglašava se da ova Preporuka Uprave Sveučilišta vrijedi samo za studente kojima je rok završetka studija istekao na dan 30. rujna 2020. godine.