Obavijest o prijavi na Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu sveučilišnog prijediplomskog studija Arhitektura i urbanizam


Obavijest o prijavi na Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu sveučilišnog prijediplomskog studija Arhitektura i urbanizam

Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek

 

 

Prijave se podnose u razdoblju od 3. do 14. lipnja 2024. (do 13:59 sati).

 

Kako se uspješno prijaviti:

1. Prijava na postani student

  • Prijavite se na postani student (https://www.postani-student.hr) za sveučilišni prijediplomski studij Arhitektura i urbanizam Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek do petka, 14. lipnja 2024. (do 13:59 sati)

 

2. Uplata troškova dodatne provjere

   • Izvršite uplatu troškova Dodatne provjere znanja, vještina i sposobnosti (60,00 €) na račun Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek do petka, 14. lipnja 2024. (do 13:59 sati)

 

Podaci za uplatu:

 • IBAN: HR7223600001103067554
 • Model: HR00
 • Poziv na broj: OIB pristupnika
 • Opis plaćanja: Troškovi dodatne provjere – ime i prezime pristupnika

3. Prijava putem obrasca fakulteta

  • Prijavite se putem obrasca Građevinskog i arhitektonskog fakulteta Osijek (https://forms.office.com/e/kKQUjAx0Ye) od 3. do 14. lipnja 2024. (do 13:59 sati).
  • Kada ispunite sve potrebne podatke i podnesete prijavu, pojavit će se poruka da je prijava zaprimljena. Preporuka je da napravite snimku zaslona i čuvate je za eventualne reklamacije nakon objave popisa prijavljenih kandidata (nije obavezno).

 

 

Nakon proteka roka za prijave i provjere podataka o prijavi i uplati, popis prijavljenih bit će objavljen na mrežnoj stranici Fakulteta do četvrtka, 20. lipnja 2024.

 

 

Dodatna provjera specifičnih znanja, vještina i sposobnosti održat će se u ponedjeljak, 1. srpnja 2024.

 

Lokacija, termini i raspored održavanja dodatne provjere bit će objavljeni naknadno na mrežnim stranicama Fakulteta i na platformi postani-student.hr.

 

Tekst natječaja za upis studenata u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih, integriranih (prijediplomskih i diplomskih) te stručnih prijediplomskih studija u akademskoj godini 2023./2024. Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku možete pronaći OVDJE.

 

Napomena: Prijave za jesenski rok primat će se ako ostane slobodnih mjesta nakon završenih upisa u ljetnom roku. Broj slobodnih mjesta za jesenski rok bit će objavljen na mrežnim stranicama NiSpVU-a, www.postani-student.hr.