Strana literatura

Stranu literaturu tijekom studiranja:

Dani pasivne kuće u HR


 

11. dani pasivne kude u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i ostvarenih najboljih praksi novih i obnovljenih zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu, usklađenih s definicijama novih tipova pasivnih kuća, njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje.

 

Prikazat de se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirat de se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU te modeli investiranja uključujudi poticaje i potpore.

 

Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po peti put on-line prikazujemo i komentiramo iz regionalnalnih centara.

 

Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 11. dani postigli visoku razinu razmjene i stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje.

 

11 Dani pasivne kuće u hr 1 obavijest

11 Dani pkhr 9-11/11 2018 obavijest2

11 Dani pkhr prijavnica 9-11/11 2018

11 Dani pkhr marketing cjenik 9-11/11 2018