RAZVOJ KARIJERNOG PLANA


Hrvatska udruga poslodavaca organizira 16.12.2019. u 11 sati u na Ekonomskom fakultetu Osijek, dvorana d3,  radionicu na temu:


Radionicu će, u trajanju od dva sata, voditi stručnjaci za razvoj potencijala i talenata, procjenu kompetencija kandidata i zaposlenika, savjetovanje pojedinaca i organizaciju u području ljudskih potencijala, Adecco. Temeljni cilj radionice jest razvoj karijernog plana, koji je proaktivno upravljan, usklađen s osobnim kompetencijama i potrebama na tržištu. Svaka osoba treba putokaz za uspjeh u karijeri. Na radionici ćemo koristiti Adeccov model koji:
•         Osnažuje pojedince da istraže više o sebi i kako pronaći i stvoriti posao koji „fit“-a njihovim potrebama i aspiracijama;
•         Izgrađuje pristup u planiranju karijere, a ne zahtjeva testiranje ili analizu;
•         Pomaže pojedincima da pokrenu razgovore o karijeri na tržištu;
•         Stavlja karijeru u ruke pojedinaca – s preporukama i realnim koracima u karijeri;
Na kraju radionice, svaki će student otići s gotovim planom i dodatnim zadacima što i kako treba konkretno raditi na svojem razvoju karijere. Na radionici ćemo također predstaviti rezultate pilot istraživanja provedenog krajem 2018. o zadovoljstvu i ukupnom iskustvu studenata na praksi kod naših članica i mentora uključenih u Inicijativu privatnog sektora za mlade. Najavit ćemo i novo veliko istraživanje koje će za cilj imati poboljšati kako iskustvo studenata tako i njihovih mentora i poslodavaca. Radionica je namijenjena studentima i karijernim savjetnicima na fakultetima.

Svoj dolazak molimo potvrdite najkasnije do srijede, 11. prosinca 2019.  putem poveznice: https://forms.gle/6Cz5hWSeE26Zqkx76
Veselimo se vašem dolasku!